Kunde login
Om Ricken Produkter Kompetencer Support Referencer Kontakt os
 

Hvis vi ikke får forbrugerne i tale, er markedsføringskronerne spildt!
 

Det er i butikken, at den endelige beslutning om køb – eller ej – tages, så derfor er det vigtigt at være synlig og inspirerende, hvor kundeemnerne kommer. Men også i butikken bliver konkurrencen stadig mere intens, og det er stadig vanskeligere at få forbrugernes opmærksomhed.
 
Nøglen til succes er en grundig indsigt i forbrugernes adfærd, samt ikke mindst viden om, hvordan vi får dem i tale i butikken. Når disse faktorer er på plads, åbner der sig helt nye muligheder for at øge salget og synligheden i butikken.

Et par tjekpunkter til den gode mærkevarekampagne

1. Enkelhed

Enkelhed og skalerbarhed er en forudsætning for succes, når en kampagne skal virke problemfrit på flere markeder, på flere sprog og i flere butikskæder på én gang.

2. Tag højde for kædernes ønsker og krav!

Mange butikskampagner, POS elementer osv. kommer aldrig op, fordi der ikke er taget højde for kædernes regler, krav og realistiske eksponeringsmuligheder.

Det er vigtigt at tænke ud af boksen, men mindst lige så vigtigt at vide, hvad man kan og ikke kan. For en ting er sikkert, det man ikke kan, kommer aldrig til at virke.

3. Skab en win/win situation

Gode kampagner gør både butik og mærke til vindere. Det handler om at skabe aktiviteter, der sælger, og formidler det over for kædeledelse og butikschefer.

Selv de mest kritiske kæder leder efter nye måder og produkter at tjene flere penge på. 
 


 

Brug for hjælp?