Kunde login
Om Ricken Produkter Kompetencer Support Referencer Kontakt os
 

Synlig og attraktiv eksponering i detailleddet er den mest
effektive vej til et større salg !
 

Ricken er først og fremmest kendt som en samarbejdspartner som udvikler, producerer og distribuere butiksmateriale. Vi tilbyder en bred vifte af grafiske løsninger som skaber synlighed og gør butikken til et mere inspirerende sted at handle. Vi udvikler derfor unikke løsninger til både facader, vinduer, vægge,lofter og gulve.


Vi kan mere end de fleste
Vi har en bred vifte af grafiske muligheder samlet under ét tag. Vi trykker selv på stort set alle materialer og i alle formater ligesom vi også har en lang række muligheder for efterbehandling som f.eks figurudskæring, varmstansning, laminering og opklæbning m.m.


Vi klarer også logistikken
Mange virksomheder oplever det som både tidskrævende, dyrt og besværligt at holde styr på deres reklamelager som ofte består af mange reklameprodukter, i adskillelige sprog- og kampagnevarianter.


Derfor har vi udviklet et effektivt bestillings-, lager- og distributionskoncept, der gør det muligt at outsource driften af dit reklamelager. Vi kan håndtere alt - lige fra bestillinger direkte fra butikkerne til specialforpakning og distribution.

Brug for hjælp?